Warning: Undefined property: stdClass::$content in /customers/f/4/1/nasbyviken.se/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/src/Util/Router.php on line 595

NBS har en kommitté för aktiviteter i klubben. Vi behöver fler som engagerar sig i denna grupp. Maila gärna om du är intresserad att vara med, aktiviteter@nasbyviken.se.
Utöver våra fasta aktiviteter nedan organiserar klubben flera föreläsningar och kurser som visas under aktuellt.

Aktivitetskommittén

Här hittar du NBS kontaktpersoner för aktiviteter.

Ansvarig för aktivitetskommittén
Robert Westerlind aktiviteter@nasbyviken.se

Seglarskolan
Anmäl via webbformulär som läggs upp i mars.

Gullviverallyt
www.gullviverallyt.se

Kräftköret
Kontakta kansliet kansli@nasbyviken.se

Latest Past Events

Seglarskolan

Näsbyviken Djursholmsvägen 16, Täby

Seglarskolan Den 14-18 juni efter skolavslutningen arrangerar NBS tillsammans med Viggbyholms Sjöscoutkår seglarskola för klubbens barn över 8 år. Kursen genomförs under fem dagar mellan 9.00 och 16.00. Vi kommer att lägga upp ett webbformulär här, där du kommer att kunna göra din anmälan. Webbformuläret läggs upp under mars.

Gullviverallyt

Gullviverallyt I drygt 40 år har NBS varit med och arrangerat Gullviverallyt som är en eskaderkappsegling enligt SRS-systemet. Tävlingen går under tre dagar med maximalt 80 deltagare. Intresset är så stor att vi varje år tvingas tacka nej till deltagare. Anmälningar mottages på www.gullviverallyt.se. 

Föredrag med Milo Dahlman

Näsbyviken Djursholmsvägen 16, Täby

 Välkomna att lyssna till långseglaren Milo Dahlman kl 18:15 den 23 mars i Näsbyviken. Vi bjuder på något att dricka och tilltugg. Milo är en hängiven seglare med starkt miljöfokus. Hon visar bilder och berättar från sin segling till "pinvinernas land" Antarktis, som handlar om fantastiska upplevelser, miljöhotet mot våra poler. Det handlar även om […]