Bli medlem

En inbjudan att ansluta dig till vår familj av båtentusiaster. Vi erbjuder ett brett utbud av faciliteter och aktiviteter för att förhöja din båtupplevelse, från seglarskolor och sociala evenemang till grillkvällar vid solnedgången. Bli medlem idag och upptäck fördelarna med att vara en del av Näsbyvikens Båtsällskap!

Ansökan om båtplats

För att ansöka om medlemskap och båtplats i Näsbyvikens båtsällskap följer du länken nedan. 

Klicka på ”registrera”. Där anger du din e-postadress och önskat lösenord, klicka därefter på skapa konto. Därefter presenteras kö anmälan där du fyller i samtliga uppgifter i formuläret. När du trycker på spara så får du en bekräftelse.

När ansökan är mottagen kommer du att faktureras 500 kr i avgift för varje kalenderår.  Du kan när som helst logga in och ändra dina uppgifter i din ansökan. För närvarande har NBS ca 3-5 års kötid för båtplats beroende på båtstorlek.

Om den årliga köavgiften inte har betalats senast på förfallodagen tas din köplats automatisk bort. 

I NBS erbjuds du endast vinterplats i kombination med sommarplats.

Ansökan om endast medlemskap

Det går alldeles utmärkt att vara medlem i Näsbyvikens Båtsällskap utan att ha båten i Näsbyviken. Skicka ett mail till kansliet för att ansöka om endast medlemskap. Läs på hamnordningen för Näsbyviken och Klubbholmen, vår vision och våra stadgar så att du vet vad som gäller i vår båtklubb.