Aktiviteter

NBS har en kommitté för aktiviteter i klubben där Robert Westerlind är ansvarig. Vi behöver fler som engagerar sig i denna grupp. Maila aktiviteter@nasbyviken.se om du är intresserad av att delta i gruppen.

Utöver våra fasta aktiviteter nedan organiserar klubben flera utbildningar och föreläsningar.

Städdagar

Varje år arrangerar vi fyra städdagar i båtklubben, två i hamnen (höst- och vårstädning) och två på klubbholmen (höst och vårröj). Varje medlem ska närvara på en städdag under året för att undgå städavgift. Våra städdagar är väldigt trevliga, vi arbetar tillsammans och sen bjuds på något att äta och dricka. Datum till städdagar hittar du i verksamhetsplanen/årskalendern som du hittar under dokument på hemsidan.

Gullviverallyt

Gullviverallyt sker under Kristihimmelsfärds helgen. Du hittar aktuell information på www.gullviverallyt.se.

Kasta loss på klubbholmen

Årlig kick-off av båtsäsongen. Äger rum första lördagen i juni. Information skickas ut under april månad och anmälan görs till aktiviteter@nasbyviken.se

Du anmäler dig och din familj genom att skicka ett mail till aktiviteter@nasbyviken.se. Ange hur många vuxna resp. barn ni kommer med.

Seglarskolan

Tillsammans med Viggbyholms Sjöscoutkår arrangerar vi en seglarskola för klubbens barn mellan 8 och 15 år i juni varje år. Du kan läsa mer om denna under Ungdom/Junior .  

Kräftjakt

Detta är en årlig segeltävling som utgår från Klubbholmen. Det startar med en segeltävling och fortsätter sedan med en kräftskiva.
Kör du båt utan segel får du gärna vara ansluta dig bara till Kräftskivan såklart, alla är välkomna! Ju fler som kommer desto roligare!
Talet till Seglaren från en motorbåtskörare under Kräftskivan vore väl förträffligt och kommer hyllas med sång.

För anmälan maila till aktiviteter@nasbyviken.se. Ange fullständigt namn på Skeppare inklusive mobilnummer, båttyp, segelnummer
samt båtens SRS-tal. Om du ej har ett mätbrev för båten hittar du ditt SRS-tal på http://matbrev.svensksegling.se/Home/BoatList

Programmet är följande: Skepparmöte på bryggan på Klubbholmen kl. 11:30 och första start går av stapeln kl. 12:45. Seglingsföreskrifter NBS Kräftjakten 2022 

Eventuell efteranmälan kan göras direkt på bryggan till Robert Westerlind dock senast kl 11:00.
Kräftskivan kör igång när alla kommit i mål. Ta med egen mat, dryck och utstyrsel så fixar vi sånghäfte!

Banbeskrivning kräftjakten.