Hej alla Näsbyvikare! 

Hoppas att ni och båtarna har det bra i vintervädret! 

Måndag den 18 mars är det dags för årsmöte i klubben. Vill du som medlem lämna in en motion till mötet ska du anmäla det skriftligt till styrelsen senast 1 februari. Det gör du enklast via e-post till kansli@nasbyviken.se 

Sommaren känns långt bort, men varför inte planera lite redan nu?  

Nytt bokningssystem för Ruffen 

Gäststugan Ruffen på klubbholmen bokas numera via https://bas.batunionen.se/   

Logga in med bank-id, välj schema och välj vilken period, boka de tider du önskar.

Betalning sker via det vanliga fakturaflödet. Vi har även kopplat in funktionen med påminnelse på den tid man har bokat. Avgiften är 250 kronor per natt och återbetalas inte om man avbokar. Observera att det under perioden 1 juni till sista augusti bara går att boka Ruffen max 3 dagar per medlem under denna period.

Anmälan öppen för seglarskolan 

Nu går det att anmäla era barn/ungdomar till vår populära seglarskola som vi har i samarbete med Viggbyholms Sjöscoutkår. Här hittar du mer information och länk till anmälan: Ungdom/Junior – Näsbyvikens Båtsällskap (nasbyviken.se) 

Hoppas att vi ses på årsmötet!