Hej alla medlemmar,

Hoppas att ni har haft fin och skön sommar med mycket båtliv och besök på vår fina klubbholme.

Här kommer augustis nyhetsbrev från kansliet.

Båtupptagningen startar i september

Om en dryg månad är det dags att ta upp båtarna igen! Vi börjar söndagen den 18 september och håller på till den 9 oktober. Vi kommer att prioritera er som har fått era båtar mätta med TBT att tas upp den 18 september.

Medlemssystemet BAS stänger två veckor

Från 15 augusti och två veckor framåt kommer vårt medlemssystem BAS att vara ner stängt för uppdatering till BAS version 3.0. Under den perioden kommer vi inte att kunna jobba i systemet. Vi hoppas att det inte ska vara till för mycket besvär.

Ta det lugnt på parkeringen

I sommar har det hänt minst 2 gånger att medlemmar hört av sig om att deras bilar har fått parkeringsskador nere i hamnen. Se till att ta det lugnt när ni ska till att parkera och var rädda om era och andras bilar.

Varning för havstulpaner – boka bottentvätt nu

Nu har det kommit varning för havstulpaner. Se till att ni som inte bottenmålat bokar er för båtbottentvätt nu på. Boka er bottentvätt här.

Ni kommer väl på kräftjakten?

Kräftjakten är en årlig segeltävling som utgår från klubbholmen. Det startar med en segeltävling och fortsätter sedan med en kräftskiva.

Kör du båt utan segel får du gärna vara ansluta dig bara till Kräftskivan såklart, alla är välkomna! Ju fler som kommer desto roligare! Läs mer på hemsidan. 
Njut nu ordentligt av sommarens sista båtveckor! 

Vänliga hälsningar,

Lars kanslichef/hamnkapten