Äntligen är det dags igen!
Välkommen att Kasta loss på Klubbholmen

4 juni 2022
Kasta Loss är ett event på Klubbholmen, en kick off kan man säga av båtsäsongen.  
Alla är välkomna! Stora som små. I vår båtklubb blandar vi alla åldrar.

Program:

13.00 Välkomna
13.30 Förberedelse och fix
15.00 Herrbastu
16.00 Dambastu
16.15 Barnens skattjakt
18.00 Fördrink
18.45 Middag och med musikquiz & därefter blir det dans på bryggan

Liksom tidigare år kommer vår mycket uppskattade trubadur Stefan och underhåller under middag och kväll. Bryggan fullkomligt gungar av glada danssteg. Utsikten och atmosfären är magisk på vår fina Klubbholme.

För anmälda deltagare ingår fördrink, något glas vin/öl/alkoholfritt till middagen. För allt detta betalar du endast 200 kr per vuxen och 100 kr per barn (tom 18 år). Det grillas fisk och kött och vi kommer behöva använda er grillar som ni har i båtarna då vi brukar bli ca 100 personer som deltar.

Anmäl dig genom att skicka mail till aktiviteter@nasbyviken.se och ange namn på deltagare, om det är vuxna eller barn och ev specialkost. Meddela i anmälan om ni önskar kött eller fisk.
Det går bra att ta med vänner. Tänk på att om de kommer med egen båt måste de lägga till akter om er båt.  För att anmälan ska vara komplett ska du också betala in pengar på Swish: 123 198 1265
Märk betalningen med ditt namn och Kasta Loss.

Vi kommer delegera ansvar för dagen och vi kommer be er att hjälpa till att transportera saker till Klubbholmen för att kunna genomföra detta.
Bord för denna kväll reserveras för dem som anmält sig till Kasta Loss.

Välkomna,  
Aktiviteter@nasbyviken.se