Ge dig eller nĂ„gon i familjen en kurs i julklapp🎁!

Äntligen slĂ€pper vi reprisen pĂ„ BĂ„t Mekanik kursen dĂ€r du lĂ€r dig grunderna i bĂ„tmeck, ökar din sjĂ€lvstĂ€ndighet och trygghet ombord och fĂ„r kunskaperna du behöver för att kunna ta bĂ„tmekanikerintyget!

Den 19-20 februari hÄlls kursen, dÀr du under tvÄ dagar fÄr chansen att lÀra dig att lösa enklare fel och förebygga motorstopp med exempelvis impellerbyte, filterbyten och luftning av dieselmotor. Utöver motorkunskap fÄr du Àven lÀra dig mer om ellÀra, styrning och dess reglage, installation av toaletter och bordgenomföringar. Vi gÄr Àven igenom en praktisk checklista för en sÀker och vÀlskött bÄt och vad som behöver göras under olika delar av Äret, samt vilka verktyg och reservdelar som Àr bra att ha.

Visst lĂ„ter det coolt att kunna allt detta pĂ„ egen hand? Kunskap om meck Ă€r Ă€ven en viktig sĂ€kerhetsfrĂ„ga som ger större sjĂ€lvstĂ€ndighet och trygghet pĂ„ sjön, för dig och dina kĂ€ra. En billig livförsĂ€kring!

Kursen leds av veteranen Marcus Moberg, med mĂ„ngĂ„rig erfarenhet att hĂ„lla den hĂ€r kursen. Marcus kommer frĂ„n Amfibiebataljonen som bĂ„tchef och maskinist. Han har livslĂ„ng erfarenhet av skötsel, underhĂ„ll och reparationer av fritidsbĂ„tar och Ă€r auktoriserad sĂ€kerhetsbesiktningsman.

Denna exklusiva kurs har ett begrÀnsat antal platser, sÄ först till kvarn gÀller! LÀs mer nedan om hur du anmÀler dig!

ï»ż

ALLT DU BEHÖVER VETA

NĂ€r?

19-20 februari klockan 9:30-16:30

Var?

LillĂ€ngsdal, Ingarö. Kursen hĂ„lls utomhus vid Marcus genuina ”Mulle Meck VerkstadÂŽ”. Oömma och varma klĂ€der rekommenderas.

Kostnad?

Vi har möjlighet att erbjuda denna kurs till vÄra medlemmar för det fantastiska priset 2 450 kronor! Kostnad för kursmaterial (300kr, kan köpas pÄ plats) och examination (450 kr, betalas direkt till NFB godkÀnd examinator vid examinationstillfÀllet) tillkommer.

För vem?

Alla NBS medlemmar med familjer, inga förkunskaper behövs.

Hur bokar jag?

Kursen har ett begrĂ€nsat antal platser, sĂ„ först till kvarn gĂ€ller! IntresseanmĂ€lan görs i till aktiviteter@nasbyviken.se, vi Ă„terkommer inom en vecka med om du har fĂ„tt plats eller inte.

Avbokningsregler

Det finns generellt ingen möjlighet till Äterbetalning av kursavgiften om man fÄr förhinder, dÀremot gÄr det bra att överlÄta sin plats till valfri NBS medlem och vi hjÀlper gÀrna till att förmedla kontakt med personer som stÄr i kö till eventet.

FrÄgor?

Mejla till aktiviteter@nasbyviken.se