Varmt välkomna till årets kräftskiva och kräftrace på vår klubbholme! 

Kräftskivan äger rum på kvällen lördagen den 4e september. Medtag egen mat och njut av trevligt sällskap. Kvällens sånghäfte finns på plats. De som vill får gärna ta med sig egna instrument för att bidra till stämningen. 

Kräftracet (Kräftjakten) är NBS årliga seglingstävling. Den är för alla åldrar och nivåer – ett perfekt tillfälle att träffas och umgås med fler seglings intresserade medlemmar. Glöm inte att anmäla er till via email till: aktiviteter@nasbyviken.se senast den 1 september 2021, se bifogad inbjudan för detaljer kring seglingstävlingen. Senare på kvällen är den traditionsenliga prisutdelningen med vandringspokalen innan kräftskivan börjar.

När: 4 september

Kl 11:30 Skepparmöte

Kl 12:45 Första start

Kl 18.30 Prisutdelning

Kl 18.45 Kräftskiva för alla (oavsett om man har medverkat i seglingen eller inte) 

Var: NBS-klubbholme

Självklart följer vi rådande rekommendationer och vi kommer anpassa eventet utifrån behov.