Vår tidigare kanslichef Nils Fickler meddelade i våras att han beslutat sig för pension och en rekryteringsprocess inleddes och är nu slutförd. Vi hade ett 10-tal kompetenta sökande och vi kan med stor glädje nu meddela att vår nye kanslichef är vår seglande medlem Lars Ericson. Lars är känd för många och ses ofta på klubbholmen i sin Compass Rose. Lars bor med sin familj i Täby och förutom segling och sjöliv har han badminton som stort intresse.

Redan 1 september tillträder Lars för att ”gå dubbelt” med Nils under september månad – en utmärkt period att starta i då upptagningarna är aktuella.

Ännu en gång välkommen Lars – vi är mycket glada över att du tar dig an rollen som kanslichef. Alla medlemmar kan känna sig trygga med en fortsatt hög servicenivå och utvecklingstakt i vår fina båtklubb.