Vi kommer ha Midsommarfirande på klubbholmen i år men givetvis måste vi tänka på att pandemin fortsatt pågår och därför förändra lite i hur det brukar gå till denna festliga helg.

Om alla kan ha följande säkerhetstänk i åtanke skall firandet gå bra: Vi behöver vara 1 person per 5 kvadratmeter tillgänglig yta. Dock max 100 personer och det brukar vi oavsett aldrig vara på Midsommar på Klubbholmen. Sällskap ska kunna hålla avstånd om minst 1 meter i sidled samt framåt och bakåt från andra sällskap. Ett sällskap är alltså det resesällskap man reser med. Vi torkar av utrustning emellan användning tex vid lekar. Vi åker endast till Klubbholmen om vi känner oss friska och symptomfria.

Midsommarprogrammet hittar du här (https://usercontent.one/wp/www.nasbyviken.se/wp-content/uploads/2021/06/Midsommar-juni-2021.pdf?media=1714484064).